Over mij

 

Ik ben Jeanet Elders, 25 jaar loopbaancoach.

Hoi, leuk om je hier te ontmoeten!

Ik heb zelf gestoeid met thema’s als weten wat ik wil en wat bij me past. En hoe vind ik mijn weg juist wanneer het ongemakkelijk gaat?

Kon dat nou niet wat gemakkelijker?!!

Jawel…  Gelukkig wel.

Soms word je er zomaar aan herinnerd dat je de dingen íets gemakkelijker zou kunnen doen. Toch?

Klik hieronder op de foto van de koolmees. En zie welk inzicht ik kreeg. 

Foto Thijs Schouten

 Herken jij dat?

Ben jij ook iemand die veel met haar hoofd werkt? Beleid misschien, of onderzoek of advies.  Dan ben je er allang achter dat veel last in of rond je werk niet met hard denken of je best doen op te lossen is.

Misschien is jouw valkuil ook wel: je aanpassen en te klein blijven. Of juist: je gevoel negeren en doorpakken. 

Ik zie nu hoe het werkt, om gemakkelijker te weten en te doen wat bij je past. En ik zie ook hoe loslaten – van wat niet werkt – vanzelf kan gebeuren. Het kan bij jou en bij mij: van nature nog onbekommerder je professionele ding goed doen.

Misschien negeer je al langere tijd signalen dat het anders moet. Je ziet geen oplossing of helderheid en komt zo niet verder. Ik help je te zien welk misverstand mogelijk in de weg staat om te durven doen wat je echt wilt. Zo heb je minder last van beperkingen. En dan kun je gemakkelijker keuzes maken die zowel bij jou passen als je context ten goede komen. Wil jij ook meer speelruimte in je leven en je werk? En wil je makkelijker impact zien van wat je doet?

Verlang je er ook naar: gewoon je ding doen?

Ik laat je in coaching zien hoe menselijk het is om ons reuze sappel te maken over dingen die we stom vinden van onszelf, of van anderen. En hoe jij meer gebruik maakt van hoe het werkt.

En dat resulteert mogelijk in meer gemak…

  • In makkelijker je eigen ding doen.
  • In meer rust in je hoofd.
  • In meer overzicht.
  • In meer levendigheid.
  • In geruster zijn en in het moment handelen.
  • Meer toestemming om jezelf te zijn.
  • Meer vrolijkheid in het knallen.

De blogs van Prima Ella spiegelen en normaliseren ons moeilijk doen, ons wisselende gevoel en al ons denken. En wellicht verleiden de blogs je om vanzelf onbekommerder jezelf te zijn. Zowel in je persoonlijke leven als in je werk. 

Corien zegt over haar coach-traject met mij:

Het belangrijkste is dat ik, door het gevolgde coach-traject, meer grip heb gekregen op het proces, en beter communiceer. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik doe mijn werk nu met meer overzicht en grip op het proces, wat mij meer rust, inzicht en zekerheid geeft. Ook heb ik hierdoor de rust en het plezier in het werk teruggevonden.

Bio

Photo by Markus Spiske on Unsplash

Mijn scholing en ervaring als loopbaancoach heb ik bij de Universiteit Utrecht en ook in de commerciële sector en in recruitment & re-integratie opgedaan.

Door die ervaring ben ik vertrouwd met vragen van professionals als jij én met het perspectief van werkgevers. Enerzijds help ik je graag om helder te krijgen wat je wilt.

En anderzijds laat ik je zien hoe de psychologie van de ander functioneert. De ander kan zijn: je collega, je medewerker, je manager, een sollicitatiecommissie, een netwerkcontact.

Zo kun je gemakkelijker je weg vinden – wanneer je je eigen impulsen volgt en wanneer je rekening houdt met hoe dingen werken.

Wil je nu direct onbekommerder jezelf zijn? 

Vraag hier je ebook aan        Zit jij jezelf groot te houden in je werk? 3 gouden tips om onbekommerd te knallen 

Je krijgt ze als je je inschrijft voor blogs in je inbox om meer te leven en werken zoals past bij hoe jij bent.

Cover van e-book ‘Zit jij jezelf groot te houden in je werk?’ van Prima Ella.