Anderen over Prima Ella

Gera:

Ik vond de coaching heel praktisch maar tegelijkertijd heb ik ook leren stil te staan bij m’n gevoel. De combi van ratio en gevoel werkt echt veel beter.

Ik merk door meer rust in mijn hoofd dat ik ook meer rust heb over de toekomst. Het grappige is dat er op het moment wél allerlei dingen op mij af komen, maar dat ik hier rustig onder blijf. Ik hoef het vandaag niet te fixen, heel bevrijdend…

Mijn kinderen vragen nu al ‘moet jij niet werken, blijf je thuis?’ Grappig om te merken.

Corien:

“Het belangrijkste is dat ik, door het gevolgde coachingtraject, meer grip heb gekregen op de samenwerking, en beter communiceer. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik doe mijn werk nu met meer overzicht en grip op het proces, wat mij meer rust, inzicht en zekerheid geeft. Ook heb ik hierdoor de rust en het plezier in het werk teruggevonden.”

Karine:

“Wat mij erg geholpen heeft is de frisse blik en openheid waarmee Jeanet vragen stelt. Dit heeft geresulteerd in een veel actievere, maar ook krachtigere en meer zelfverzekerde houding, waarbij ik veel bewuster en beter bezig kon zijn met wie ik ben, wat ik kan en te bieden heb.

En de baan……… die heb ik gekregen!”