Grumpy?

Buurman Egbert kwam langszij, toen ik om half 9 een rondje ging lopen. “Het begint me zó te vervelen met die lock-down,” begon hij. Oeps, zei ik, nu al zwaar verveeld, zo vroeg? Hij boog lichtjes bij naar “Ik heb net gehoord over die vaccins van Pfizer … Nederland wachtte op de bijsluiter … en ándere landen wisten het al vanaf de zomer … van intranet gehaald!!” Waar ik zo in mijn hoofd bezig ben, zeg ik, om de tijd zelf in te vullen tot aan de eerst-mogelijke afslag, is dat wij in het Westen de vaccins hebben en de rest van de wereld niet.

Hahaha herken je dat? Dat je door blijft emmeren in je klaagspoor en er niet vanaf wilt? Of heb jij juist last van klagers en word je er zelf grumpy van? Of laat je hen maar even fijn in hun eentje en ga je zelf intussen een ommetje? Mail of bel als je behoefte hebt aan een relaxte blik op je dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.